www.naami.ro

Naami este un concept frumos, transpus intr-un magazin online de fashion, ce reprezinta  femeia puternica, hotarata si determinata de a fi mereu in centrul atentiei, fara a isi sacrifica eleganta, feminitatea si rafinamentul.

Credem ca hainele nu ne ajuta sa ne formam personalitatea, insa modul in care le purtam, ne ajuta sa ne exprimam, sa cream o identificare vizuala si sa ne construim o imagine.

Ne dorim ca brandurile promovate sa devina o sursa de inspiratie pentru fiecare femeie, deoarece propunem combinatii surprinzatoare de culori, linii actuale si indraznete, dar si eternele linii classice, intotdeauna la moda, tehnici de creare contemporane impletite cu materiale de buna calitate, cu detalii sau aplicatii speciale, ingeniozitate si creatvitate - reteta sigura pentru un look de senzatie si unic, indifferent de momentul in care veti purta o tinuta.

Acordam o atentie deosebita femeilor cu forme voluptoase, oferindu-le tinute atragatoare, casual si office, ce le vor transforma in zeite fashion. Colectiile Plus Size sunt create cu atentie si indemanare, din materiale de buna calitate, cu design special, ce subliniaza perfect corpul clepsidric si cu detalii unice pentru un focus magulitor, potrivite perfect oricarei ocazii.

Deasemeni, ne preocupam si pentru silueta viitoarelor mamici, avand o colectie speciala, propunand tinute comode, casual si elegante. Modelele create cu multa daruire, din materiale usoare, fluide si placute de purtat de catre femeile insarcinate, le vor face sa straluceasca in orice moment al zilei. 

                                                                                                                           Gaseste-ti inspiratia pe www.naami.ro

                                                                                                                                                 Cu drag Echipa Naami


Sigla ANPC A. N. P. C.  Sigla Comisiei Europene Solutionarea on-line a litigiilor Viziteaza site-ul Naami.ro pe ShopMania 2Performant - Affiliate Marketing